Un centenar de persones participen en la Zumba Gegant 2020 virtual

0
242

Prop d’un centenar de persones van participar en la Zumba Gegant 2020, que va tenir lloc ahir diumenge en un format virtual per la xarxa social Twitch. L’activitat estava organitzada per la Colla Gegantera de la Llagosta i no hi havia opció d’inscripció prèvia perquè era gratuïta.

L’activitat, tot i ser gratuïta, va mantenir el seu esperit solidari i enguany la causa va ser per La Marató de TV3, que està dedicada a recaptar diners per la lluita contra la Covid-19. L’entitat llagostenca va animar als participants a fer les donacions directament als canals oficials de La Marató de TV3. “No hi havia inscripció prèvia i, per tant, no sabíem com seria la participació. La satisfacció ve pel total de visualitzacions en directe, prop d’un centenar, i els comentaris positius”, explica el cap de colla i president de la Colla Gegantera, Pablo Martín.

L’activitat va començar a les nou del matí i es van fer diverses classes de zumba virtuals fins al migdia. Per a l’edició del 2021, la Colla Gegantera espera poder celebrar la Zumba Gegant físicament.

Publicitat