Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

El ple de novembre se celebra avui dijous

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 h i de forma telemàtica, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, està previst ratificar el decret d’Alcaldia d’aprovació inicial de les bases reguladores de la convocatòria de subvencions als comerços afectats per la Covid-19.

També, s’aprovarà l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta al manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones. Un altre dels punts serà la presa de possessió d’Hèctor Arenas com a nou regidor d’ERC en substitució de Xavier Cols.

Durant el ple, està previst aprovar dues modificacions pressupostàries i es debatran d’una sèrie de mocions. Una de les mocions, presentada pels grups municipals del PSC, ERC i LLEC, mostra el suport de l’Ajuntament al poble sahrauí davant de l’escalada militar al Sàhara Occidental.

Una altra de les mocions és la Declaració de la Xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat per una recuperació verda i socialment justa a la qual s’han adherit tots els grups municipals.

Les altres dues mocions que es debatran han estat presentades per Cs. Una per donar l’opció a les famílies de demanar la jornada contínua als centres educatius de la Llagosta i l’altra per garantir l’ús de mascaretes transparents homologades a tot el personal dels organismes públics.

El ple acabarà amb el torn de precs i preguntes.

La sessió es podrà seguir per Youtube en el següent enllaç: https://youtu.be/LgRUux8DC6M

Publicitat

Publicitat