Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

Disset aules de les escoles de la Llagosta participen en el Dia Internacional dels Drets de la Infància

Disset aules de les escoles de la Llagosta han participat telemàticament en l’activitat sobre el Dia Internacional dels Drets de la Infància, que ha organitzat l’Ajuntament de la Llagosta i que s’escau aquest 20 de novembre. L’activitat ha tingut lloc aquesta tarda i ha constat de la representació d’un conte infantil, anomenat No hi ha dret que no hi hagin Drets.

Durant el conte, la Senyoreta, una divertida i esbojarrada inspectora de Coses Ben Fetes, ha explicat als infants de la nostra localitat alguns dels drets dels infants, que estan recollits en la Convenció sobre els drets de l’Infant de les Nacions Unides. Entre aquests, n’ha destacat el dret a l’alimentació, a l’habitatge, a l’assistència mèdia, al nom, a la nacionalitat, a la protecció dels infants contra l’abandonament, contra l’explotació laboral, a la igualtat i a l’educació. Després del conte, l’alumnat de cicle inicial i mitjà ha pogut interactuar amb l’actriu i donar la seva opinió.

Posteriorment, s’ha retransmès el vídeo del conte infantil, No hi ha dret que no hi hagin Drets, pel canal Youtube de l’Ajuntament, que podeu veure en aquest enllaç obert per a tota la ciutadania.

Publicitat

Publicitat