La Concòrdia guanya (1-2) a la pista del Castelldefels

0
307

El Club Deportivo La Concòrdia va guanyar dissabte per 1 a 2 a la pista del Castelldefels i va sumar la segona victòria de la temporada. Després d’una primera ocasió de les locals amb una bona intervenció de Júlia, la Concòrdia va començar a crear oportunitats.

Marta va disposar d’un penal, però la portera del Castelldefels el va aturar. Les llagostenques van enviar més tard un xut al travesser i Júlia va respondre bé en les accions d’atac de les locals. Al descans, el marcador no s’havia mogut.

A falta de nou minuts per al final del partit, Mercè va fer el 0 a 1. En la següent jugada, Sonia va marcar el 0 a 2. El Castelldefels va arriscar amb portera-jugadora i, a falta de 50 segons, va establir l’1 a 2 definitiu.

La Concòrdia ocupa la quarta posició a la classificació amb set punts. Diumenge, a les 11.30 h, jugarà al Pavelló Antonio García Robledo contra l’Atlético Mercadal, que és el cuer i que ha perdut els cinc partits que ha jugat.

Publicitat