Comença la programació del Dia Internacional contra la violència envers les dones

0
51

Avui s’obre el termini d’inscripció al taller de fotografia i escriptura Desgranant la mirada. L’activitat forma part de la programació que ha preparat la Regidoria d’Igualtat en el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que s’escau el 25 de novembre. El taller, que es farà de forma telemàtica, està adreçat a dones a partir dels 16 anys. Les places són limitades.

L’activitat consistirà en una única sessió que es farà el 30 de novembre i tindrà una durada de dues hores, de 18 a 20 h. Durant aquest temps, s’anirà desgranant la mirada que es dirigeixen les participants a elles mateixes. Com es mirem? Què s’amaga en la seva mirada? Quins prejudicis o quins judicis de valor? Quins cànons de bellesa i quines expectatives heretades fan que aquesta mirada sigui dura o feridora?

La sessió utilitza la fotografia i l’escriptura per desenvolupar la dinàmica, tot i això, no cal cap tipus d’experiència en cap de les dues modalitats d’expressió. Per participar-hi, només cal omplir el formulari d’inscripció.

Altres propostes

En el marc de la programació del 25 N, l’Ajuntament farà dues activitats més, que es portaran a terme el mateix 25 de novembre. A les 12 h, tindrà lloc la lectura del Manifest de forma telemàtica a través de les xarxes municipals. Diverses dones s’encarregaran de fer aquesta lectura d’una forma col·laborativa.

La segona proposta està adreçada als infants i les seves famílies i consistirà en una edició especial de l’Hora del conte de la Biblioteca. A partir de les 18.45 h, Puri Ortega portarà Contes desexplicats: La Caputxeta diu NO! La història es podrà seguir tant per les xarxes socials municipals com les de la Biblioteca.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí