Comença la programació del Dia Internacional contra la violència envers les dones

0
553

Avui s’obre el termini d’inscripció al taller de fotografia i escriptura Desgranant la mirada. L’activitat forma part de la programació que ha preparat la Regidoria d’Igualtat en el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que s’escau el 25 de novembre. El taller, que es farà de forma telemàtica, està adreçat a dones a partir dels 16 anys. Les places són limitades.

L’activitat consistirà en una única sessió que es farà el 30 de novembre i tindrà una durada de dues hores, de 18 a 20 h. Durant aquest temps, s’anirà desgranant la mirada que es dirigeixen les participants a elles mateixes. Com es mirem? Què s’amaga en la seva mirada? Quins prejudicis o quins judicis de valor? Quins cànons de bellesa i quines expectatives heretades fan que aquesta mirada sigui dura o feridora?

La sessió utilitza la fotografia i l’escriptura per desenvolupar la dinàmica, tot i això, no cal cap tipus d’experiència en cap de les dues modalitats d’expressió. Per participar-hi, només cal omplir el formulari d’inscripció.

Altres propostes

En el marc de la programació del 25 N, l’Ajuntament farà dues activitats més, que es portaran a terme el mateix 25 de novembre. A les 12 h, tindrà lloc la lectura del Manifest de forma telemàtica a través de les xarxes municipals. Diverses dones s’encarregaran de fer aquesta lectura d’una forma col·laborativa.

La segona proposta està adreçada als infants i les seves famílies i consistirà en una edició especial de l’Hora del conte de la Biblioteca. A partir de les 18.45 h, Puri Ortega portarà Contes desexplicats: La Caputxeta diu NO! La història es podrà seguir tant per les xarxes socials municipals com les de la Biblioteca.

Publicitat