Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

El Gran Recapte d’Aliments es farà del 16 al 21 de novembre

La 12a edició del Gran Recapte d’Aliments se celebrarà del 16 al 21 de novembre als establiments comer­cial­s i del 16 de novembre al 16 de desembre online, a la pàgina web del Gran Recapte.

En un escenari d’incertesa, derivat de la pandèmia de la Covid-19, els Bancs dels Aliments es veuen obligats a haver de reinventar la campanya massiva de recollida d’aliments i convertir-la en una iniciativa virtual de donacions. El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, perquè amb els gairebé cinc milions d’aliments recaptats a Catalunya es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics, com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de tres mesos.

Les donacions als establiments de les cadenes de supermercats seran també virtuals. El personal de les botigues convidarà a la ciutadania a fer donacions amb diferents imports a l’hora de pagar a caixa. Un cop finalitzat el Gran Recapte, els Bancs dels Aliments disposaran de l’import íntegre de les donacions per poder adquirir aliments bàsics.

A la Llagosta, amb la col·laboració, un any més, del personal de l’associa­ció local Rems, es podran fer le­s donacions als supermercats Sorli, Caprabo i Dia i a la Droguería Los Bloques.

Publicitat

Publicitat

Més notícies