El Gran Recapte d’Aliments es farà del 16 al 21 de novembre

0
298

La 12a edició del Gran Recapte d’Aliments se celebrarà del 16 al 21 de novembre als establiments comer­cial­s i del 16 de novembre al 16 de desembre online, a la pàgina web del Gran Recapte.

En un escenari d’incertesa, derivat de la pandèmia de la Covid-19, els Bancs dels Aliments es veuen obligats a haver de reinventar la campanya massiva de recollida d’aliments i convertir-la en una iniciativa virtual de donacions. El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, perquè amb els gairebé cinc milions d’aliments recaptats a Catalunya es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics, com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de tres mesos.

Les donacions als establiments de les cadenes de supermercats seran també virtuals. El personal de les botigues convidarà a la ciutadania a fer donacions amb diferents imports a l’hora de pagar a caixa. Un cop finalitzat el Gran Recapte, els Bancs dels Aliments disposaran de l’import íntegre de les donacions per poder adquirir aliments bàsics.

A la Llagosta, amb la col·laboració, un any més, del personal de l’associa­ció local Rems, es podran fer le­s donacions als supermercats Sorli, Caprabo i Dia i a la Droguería Los Bloques.

Publicitat