L’Ajuntament farà una trobada per explicar als comerços les ajudes municipals

0
260

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la regidora de Comerç, Isabel Rodríguez, han fet aquest matí una ronda de visites a comerços de la nostra localitat. L’objectiu era doble, d’una banda copsar de primera mà la seva situació en aquest moment de crisi provocada per la Covid-19 i, d’una altra, convocar-los a una reunió telemàtica per informar-los sobre les ajudes que prepara l’Ajuntament de la Llagosta.

La trobada, oberta a tots els comerços i negocis de la nostra localitat, es farà aquest divendres a través de la plataforma Zoom. A partir de les 15.30 h, l’alcalde i la regidora explicaran totes les mesures que l’Ajuntament activarà per donar suport al comerç local.

La regidora de Comerç. Isabel Rodríguez, ha comentat que un dels objectius d’aquestes visites “és informar als comerços que farem un directe a través de Zoom per poder informar-los, directament, de les ajudes i els projectes que hi ha per revitalitzar el comerç i ajudar-los d’alguna manera”.

L’alcalde ha volgut “mostrar la nostra preocupació pel sector comercial, que està vivint uns temps negres per la seva economia familiar”. Sierra considera que “de la pandèmia ens en sortirem, però de la crisis econòmica tindrem que donar-nos un cop de mà, tant ells com les administracions públiques”.

Els comerços interessats a participar-hi poden deixar el seu correu electrònic al web municipal www.llagosta.cat/trobadacomerciants.

Publicitat