Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Brigada Municipal de Jardineria inicia la poda anual d’arbres

Operaris de la Brigada Municipal de Jardineria han iniciat aquesta setmana la tradicional campanya anual de poda d’arbres. Aquests empleats de l’Ajuntament de la Llagosta actuaran sobre 450 arbres. La seva tasca l’han iniciada a la zona del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

En el marc d’aquesta campanya, possiblement la setmana que ve, l’empresa Tratamiento y Acondicionamiento de Laderas y Obras (TALIO), contractada per l’Ajuntament, assumirà el gruix de la poda amb una actuació sobre uns 980 arbres. Els treballs estaran acabats durant el mes de desembre. L’empresa TALIO ha guanyat el concurs per fer la poda a la Llagosta durant els dos propers anys per un import total de 55.002,64 euros, IVA exclòs. Aquesta firma s’ha encarregat d’aquesta tasca a la nostra localitat durant els darrers quatre anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies