Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

Carla Canalejas, en dinàmica del sènior femení de l’Handbol Sant Vicenç

Carla Canalejas, de 18 anys i exjugadora del Joventut Handbol la Llagosta, té fitxa del primer equip femení de l’Handbol Sant Vicenç aquesta temporada, tot i que ho compagina amb el filial femení, a la Lliga Catalana. L’equip del Baix Llobregat és un dels referents catalans i milita en la Divisió d’Honor de Plata, que és la segona màxima categoria estatal. La central va arribar a les files del Sant Vicenç a mitjan temporada 2017-2018 i des d’aleshores és una de les joves promeses del club.

Carla Canalejas ja fa dues temporades que participa amb el primer equip femení, fins i tot ja ha debutat a la segona categoria estatal, tot i que enguany és la primera que està en plena dinàmica amb el primer equip femení. “Està sent molt exigent i molt competitiu. Aquest any l’objectiu és intentar pujar en la màxima categoria, han fet bons fitxatges i tenim un molt bon equip”, admet Canalejas, que remarca la dificultat en la posició de central: “hi ha quatre noies que competint per un sol lloc, però segueixo aprenent de les grans, em donen consells i a poc a poc em van sortint les coses”.

Carla Canalejas valora positivament compaginar el filial amb el primer equip. “Estic en un núvol, però he de continuar treballant”, diu la llagostenca. Pel que fa al filial, està en la Lliga Catalana amb l’objectiu de lluitar per les posicions capdavanteres. A més, aquesta temporada també fa d’entrenadora d’un infantil masculí de l’Handbol Sant Vicenç.

Publicitat

Publicitat

Més notícies