Bon resultat de la captació de sang realitzada ahir al Centre Cultural

0
690

La captació de sang que es va fer ahir a la Llagosta es va saldar amb 74 donacions. Durant la jornada, quatre persones més es van apropar al Centre Cultural a donar sang però no ho van poder fer per diversos motius. Vuit persones van donar sang per primera vegada.

Des del Banc de Sang fan un balanç molt positiu de la campanya realitzada ahir a la nostra localitat. Les 74 donacions se sumen a les 77 del mes de setembre, les 155 del juny i les 27 del gener. Així, aquest any s’ha arribat ja a les 333 donacions.

L’Associació de donants de sang del Vallés Oriental col·labora en la promoció de les captacions de sang que es fan a la Llagosta. La propera visita del Banc de Sang a la nostra localitat està prevista per aquí un parell de mesos, aproximadament.

Publicitat