Dilluns, 06 maig 2024
16.1 C
La Llagosta

Óscar Sierra, nou primer secretari local del PSC

El Partit dels Socialistes de Catalunya de la Llagosta va escollir dissabte en una assemblea telemàtica la nova direcció de la formació. Óscar Sierra és el nou primer secretari en substitució d’Antonio Rísquez, que ha ocupat el càrrec durant els darrers vint anys.

Per dirigir el PSC de la Llagosta fins al 2024, només es va presentar una candidatura, que va ser aprovada per unanimitat. Els altres membres de la nova executiva són Judith Robles, secretària d’Organització; Marc Ruiz, adjunt a la secretaria d’Organització i secretari de Política Municipal; Mel Beltrán, secretària de Joventut i d’Igualtat i LGTBI; Fran Ruiz, secretari d’Educació i de Formació; Raúl Valero, secretari d’Estratègia Electoral; Antonia Illescas, secretària de Benestar de les persones; Mariano García, secretari de Finances i de Cultura; Núria Guerrero, secretària de Comunicació; Jordi Jiménez, secretari d’Acció Política; Isabel Rodríguez, secretària de Transició ecològica; Luis Ortí, secretari de Salut pública; Imma Buades, secretària de Benestar animal; i Víctor Alcaide, secretari de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç.

L’assemblea de dissabte va començar amb l’informe polític del diputat del Parlament Jordi Terrades. Posteriorment, el primer secretari, Antonio Rísquez, va presentar l’informe de gestió dels seu mandat i va fer un repàs dels seus vint anys al capdavant de l’agrupació. Alguns dels participants a l’assemblea van prendre la paraula per agrair la seva feina pel partit i pel municipi durant aquests anys.

Després de l’elecció de la nova executiva, Óscar Sierra va agrair la confiança atorgada pels militants al seu projecte i es va comprometre a continuar la tasca històrica de l’Agrupació Local del PSC per seguir millorant el municipi i lluitar per una societat millor i més justa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies