Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament obre un expedient sancionador per un abocament il·legal de residus

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert un expedient per un abocament il·legal de neumàtics que es va detectar el 23 d’octubre a la zona de Can Donadéu, molt a prop del cementiri. L’informe haurà d’aclarir qui va ser el responsable d’aquesta actuació i establir la corresponent sanció.

Una patrulla de la Policia Local va comprovar el 23 d’octubre que s’havia produït un abocament d’uns 200 neumàtics. Els agents van trobar entre els residus una etiqueta amb dades d’una empresa de Badalona. Posteriorment, es va localitzar al propietari, al qual li van comunicar que aquest abocament infringia les ordenances municipals i li van informar que havia de retirar els neumàtics. En un primer moment, aquesta persona va assegurar que una altra empresa s’encarregava de desfer-se dels neumàtics. Posteriorment, va dir que havia donat els neumàtics a una persona per a una actuació a casa seva i que hauria estat ella la que hauria fet l’abocament i va facilitar a la policia el seu telèfon mòbil.

Dilluns, dia 2 de novembre, el propietari va retirar els neumàtics de la zona de Can Donadéu. L’expedient obert per l’Ajuntament segueix el seu curs.

Publicitat

Publicitat