La Zumba Gegant 2020 se celebrarà el 29 de novembre en format virtual

0
257

La Colla Gegantera de la Llagosta celebrarà la Zumba Gegant 2020 en format virtual i tindrà lloc el 29 de novembre. L’entitat de la nostra localitat ha decidit tirar endavant amb l’activitat però en format virtual, que es podrà seguir per la xarxa social de Twitch, de 9 a 14 h.

La Zumba Gegant 2020 serà gratuïta i per fer la inscripció només caldrà afegir-se al directe pel Twitch. Tot i que enguany serà novament solidària i es podran fer donacions voluntàries per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a recaptar diners per la lluita contra la Covid-19. “Qualsevol persona podrà fer la donació que cregui oportuna mitjançant els mateixos canals de La Marató, sigui per Bizum o per transferència bancària”, admet el president i cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, que es mostra satisfet de poder celebrar la Zumba Gegant, encara que sigui en format virtual.

L’activitat se celebrarà el 29 de novembre i el programa de la zumba preveu de 9 a 10 h, una sessió amb el DJ Peris; de 10 a 11 h, una màster Strong Nation; i d’11 a 14 h, una màster Zumba Gegant 2020. Les sessions de zumba estaran coordinades per Alexis Rosales.

Publicitat