Divendres, 17 maig 2024
13.6 C

Derrota injusta del Club Deportivo La Concòrdia contra el CN Caldes (1-2)

El primer equip del Club Deportivo La Concòrdia ha perdut aquesta tarda per 1 a 2 contra el Club Natació Caldes en partit disputat a porta tancada al Pavelló Antonio García Robledo. Les llagostenques han dominat i han creat ocasions, però s’han trobat davant d’un equip que ha pressionat molt en defensa i que ha estat molt més encertat en atac.

Durant els primers minuts, la Concòrdia s’ha apropat a la porteria visitant, però no ha aconseguit marcar. Naiara i Sonia s’han trobat amb la portera del CN Caldes i Buti ha xutat fora. Al minut 10, Villa ha enviat una pilota al pal i, un minut després, les visitants han inaugurat el marcador. La reacció local no s’ha fet esperar i Buti ha empatat al minut 12.

El CN Caldes ho ha provat des de lluny en dues ocasions i Mònica ha estat bé sota els pals. Al minut 17, les de Caldes han xutat contra el pal en una ocasió que no ha entrat per ben poc.

Al minut 3 de la segona part, Buti ha xutat, la portera visitant ha refusat i el pal ha evitat que el segon llançament de Buti entrés a la porteria. Durant la segona part, la Concòrdia ha buscat el gol, però li ha faltat sort. Al minut 6, les llagostenques han fet una bona acció d’atac i Sonia ha estat a punt de marcar. Al minut 11, Villa s’ha quedat sola davant de la portera, però ha rematat fora. Al minut 16, Leyre també ha disposat d’una ocasió molt clara que ha desfet la portera visitant.

A falta d’un minut i 14 segons per al final, el CN Caldes ha culminat un ràpid contraatac i ha marcat l’1 a 2. Ha estat l’única acció ofensiva destacada de les visitants durant la segona part, però els ha servit per emportar-se els tres punts.

El proper cap de setmana, el conjunt entrenat per Javier Ruiz anirà a la pista de l’AECS de l’Hospitalet.