Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament valora positivament la celebració del mercat ambulant

L’Ajuntament la Llagosta ha fet un balanç positiu de la celebració del mercat setmanal, que es va reprendre ahir dijous després d’una setmana. Durant la jornada un mínim de 15 persones van informar i vigilar que no hi hagués aglomeracions i, en general, el resultat ha estat satisfactori.

L’alcalde de la Llagosta Óscar Sierra ha volgut agrair “la col·laboració i bona disposició dels paradistes que han complert amb les normes”. Sierra, també ha tingut paraules per als veïns i veïnes que anaven a comprar: “han entès la situació i en general han tingut un comportament exemplar”.

Malgrat que el resultat del mercat ambulat ha estat positiu, l’Ajuntament expulsarà dues parades per no complir amb les normes i mostrar una actitud poc col·laboradora. “No tolerarem cap comportament irresponsable que posi en risc la salut de les persones”, ha dit l’alcalde.

Un dels grups de vigilants del mercat setmanal

Publicitat

Publicitat

Més notícies