Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

El CAP de la Florida obrirà com a punt d’atenció continuada a partir del 2 de novembre

A partir del proper dilluns, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Florida, situat al passeig de la Florida, 43, de Santa Perpètua de Mogoda obrirà les seves portes com a punt d’atenció continuada (PAC) de les 20 a les 8 h els dies laborables i les 24 hores el cap de setmana i els festius. Fins ara estava obert només els caps de setmana i els dies festius de les 8 a les 20 h.

Aquest serà l’únic centre d’atenció primària del Baix Vallès que estarà obert a les nits i donarà servei també als veïns i veïnes de la Llagosta amb un equip de professionals (de medicina, infermeria i administratiu) de l’atenció primària de la Metropolitana Nord de l’ICS.

Els PAC són centres d’atenció primària que obren a les nits, caps de setmana i festius. En el cas que es necessiti atenció sanitària urgent, el Departament de Salut recomana trucar primer al 061/Salut Respon, on professionals mèdics i infermers donen assessorament sobre què cal fer en cada situació i ofereixen consells de salut; també informen sobre a quin centre cal adreçar-se i, en cas que sigui necessari, s’envia un professional sanitari a domicili o una ambulància. En cas d’emergència, cal trucar al 112.

Publicitat

Publicitat