El CD La Concòrdia rebrà dissabte el CN Caldes al Pavelló AGR

0
365

El CD La Concòrdia jugarà dissabte la tercera jornada de la Segona Divisió contra el CN Caldes. Les llagostenques podran disputar el partit de lliga perquè la competició pertany a la federació espanyola, d’àmbit estatal. De fet, la Concòrdia és l’únic equip llagostenc que s’entrenarà i jugarà durant els pròxims quinze dies a causa de les restriccions de la Generalitat de Catalunya en l’àmbit esportiu.

La Concòrdia jugarà el partit contra el CN Caldes dissabte a les 17.30 hores al Pavelló Antonio García Robledo. Les llagostenques van guanyar el cap de setmana passat a la pista del Mataró, amb un contundent 0 a 4. Pel que fa al CN Caldes, que no va jugar la setmana passada, va empatar el primer partit de la lliga contra el Castelldefels, per 3 a 3. Les llagostenques són colíders amb tres punts i un partit pendent.

El partit es jugarà sense la presència de públic.

Publicitat