Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Animalets La Llagosta celebra un concurs de disfresses de gats

Animalets La Llagosta ha obert un concurs de disfresses per a gats per celebrar Halloween. Es pot participar fins demà dijous, 29 d’octubre, enviant una fotografia del gat disfressat en un missatge privat als seus canals de Facebook o Instagram. Les fotografies enviades es publicaran a les seves xarxes socials i les tres que rebin més m’agrades guanyaran el calendari solidari d’Animalets del 2021. L’1 de novembre l’entitat llagostenca anunciarà les tres fotografies guanyadores.

D’altra banda, Animalets va organitzar amb èxit una acció solidària per recaptar diners amb unes galetes per Halloween, que es van vendre a la botiga El Hilo Rojo. L’entitat va recaptar uns 33 euros i preveu fer una nova acció solidària similar per Nadal.

Publicitat

Publicitat