La Concòrdia debuta a la lliga 2020-2021 amb victòria

0
94

El Club Deportivo La Concòrdia va debutar ahir a la lliga 2020-2021 amb una victòria per 0 a 4 a la pista del Futsal Mataró. El conjunt llagostenc va afrontar el partit amb algunes baixes després dels contagis de Covid-19 que ha patit, però va ser molt superior al seu rival.

Les jugadores que entrena Javier Ruiz no van tenir cap problema per sumar la primera victòria de la temporada. El domini va ser del conjunt llagostenc. Al minut 7, Villa va fer el 0 a 1 després d’una jugada individual. Abans del descans, Villa va fer pujar al marcador el segon gol de la Concòrdia. El Futsal Mataró també va tenir ocasions durant la primera part; la més clara un xut al pal.

Les de Mataró van intentar retallar diferències durant els primers minuts de la segona part, però Mónica, sota pals, va estar molt encertada. Després van arribar el tercer gol de Villa i un de Naiara, que van deixar sentenciar el partit. Villa havia de formar part aquesta temporada del cos tècnic de la Concòrdia, però al final li han fet fitxa després que Elida deixés l’equip per anar a estudiar a Tarragona.

Després d’aquesta victòria, la Concòrdia se situa entre els equips que lideren la classificació del subgrup 2A de la Segona Divisió espanyola amb tres punts. Dissabte, si la pandèmia de la Covid-19 ho permet, les llagostenques rebran la visita del Club Natació Caldes, que suma un punt després d’haver empatat l’únic partit que ha jugat.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí