Dilluns, 25 setembre 2023
18.5 C
La Llagosta

El cementiri de la Llagosta aplica mesures extraordinàries per garantir la seguretat

El cementiri de la Llagosta està preparat per celebrar el primer Tot Sants de l’era coronavirus. L’empresa Truyols Serveis Funeraris, responsable de la gestió de l’equipament, ha dissenyat un protocol amb nous mètodes per garantir que les mesures de seguretat es compleixin tant l’1 de novembre com els dies anteriors.

S’han establert mecanismes addicionals dirigits exclusivament a controlar i garantir que es compleixen tres aspectes importants: les distàncies de seguretat, els aforaments i la neteja i desinfecció. Pel que fa a les distàncies de seguretat, el cementiri comptarà amb uns recorreguts marcats amb cintes i tanques que dirigiran als assistents en unes úniques direccions disminuint així les possibilitats de topar entre les persones i evitar les aglomeracions. Els bancs estaran precintats perquè ningú pugui seure. A l’entrada, hi haurà personal controlant l’aforament i donant informació sobre els recorreguts i les normes de seguretat en general.

Pel que fa a les mesures de neteja i desinfecció, es reforçarà el personal de neteja i hi haurà diversos punts de distribució de gel hidroalcohòlic. També es col·locaran cartells informatius recordant les normes de seguretat, com l’ús obligatori de mascareta, la distància de seguretat i l’ús de gel hidroalcohòlic.

Els horaris d’obertura al públic seran els següents: del divendres 30 d’octubre al dimarts 3 de novembre el cementiri romandrà obert de les 9 a les 13.30 hores i de les 15 a les 19 hores. L’1 de novembre no tancarà al migdia i l’Ajuntament posarà al servei de la ciutadania un bus gratuït, que sortirà cada hora, a partir de les 9 h, des de la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies