La Carpa posa en marxa una campanya de micromecenatge per reformar el nou espai

0
473

La Carpa Espai Cultural ha obert una campanya de micromecenatge per aconseguir 8.000 euros per adequar el nou local que han llogat, que s’ubica al número 6 del carrer Escoles. L’entitat llagostenca ha decidit fer el canvi d’espai per continuar amb les classes i activitats d’arts escèniques complint amb les normatives de la Covid-19 respecte a la distància de seguretat.

La campanya de micromecenatge es va posar en marxa el 15 d’octubre mitjançant el portal Gofundme i durarà uns tres mesos. Fins ara, han aconseguit 430 euros. “Volem fer més gran La Carpa i per això demanem un petit suport econòmic per tirar endavant amb el projecte. Ja hem començat amb la reforma i estem renovant endolls i necessitem posar una porta d’entrada, que val molts diners”, diu Carlos Lupe, copropietari de La Carpa, que afegeix: “els diners van directament per la reforma pel cablejat de l’electricitat, per una part de l’escenari i poder portar a la Llagosta espectacles que són ara a Barcelona”.

El nou espai de La Carpa passa d’uns 175 metres quadrats a 350, que es distribueixen en dues plantes. En la baixa, s’utilitzarà per fer les classes i espectacles, i una primera planta, ideat per organitzar festes. “Serà també un espai social a la Llagosta. En els últims anys es deia que faltava un lloc per a joves, doncs volem portar espectacles per a joves, petits i grans”, diu Lupe, que es mostra amb il·lusió, tot i que admet del risc: “ho fem per sobreviure o morir”.

La Carpa Espai Cultural va néixer fa tres anys i, a banda dels espectacles que ofereix, també imparteix classes amb prop de 150 alumnes.

Publicitat