Diumenge, 19 maig 2024
14.7 C
La Llagosta

La Carpa posa en marxa una campanya de micromecenatge per reformar el nou espai

La Carpa Espai Cultural ha obert una campanya de micromecenatge per aconseguir 8.000 euros per adequar el nou local que han llogat, que s’ubica al número 6 del carrer Escoles. L’entitat llagostenca ha decidit fer el canvi d’espai per continuar amb les classes i activitats d’arts escèniques complint amb les normatives de la Covid-19 respecte a la distància de seguretat.

La campanya de micromecenatge es va posar en marxa el 15 d’octubre mitjançant el portal Gofundme i durarà uns tres mesos. Fins ara, han aconseguit 430 euros. “Volem fer més gran La Carpa i per això demanem un petit suport econòmic per tirar endavant amb el projecte. Ja hem començat amb la reforma i estem renovant endolls i necessitem posar una porta d’entrada, que val molts diners”, diu Carlos Lupe, copropietari de La Carpa, que afegeix: “els diners van directament per la reforma pel cablejat de l’electricitat, per una part de l’escenari i poder portar a la Llagosta espectacles que són ara a Barcelona”.

El nou espai de La Carpa passa d’uns 175 metres quadrats a 350, que es distribueixen en dues plantes. En la baixa, s’utilitzarà per fer les classes i espectacles, i una primera planta, ideat per organitzar festes. “Serà també un espai social a la Llagosta. En els últims anys es deia que faltava un lloc per a joves, doncs volem portar espectacles per a joves, petits i grans”, diu Lupe, que es mostra amb il·lusió, tot i que admet del risc: “ho fem per sobreviure o morir”.

La Carpa Espai Cultural va néixer fa tres anys i, a banda dels espectacles que ofereix, també imparteix classes amb prop de 150 alumnes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies