El CD Viejas Glorias decideix ajornar l’inici competitiu fins al 2021

0
188

El CD Viejas Glorias ha decidit reprendre la competició a partir del 2021. L’equip llagostenc volia començar la temporada a l’octubre, però amb l’actual situació per la Covid-19 va decidir competir en la segona part de la temporada, anomenada torneig de clausura per la Federació de Veterans del Vallès i Maresme i que es jugaria en una sola volta.

Aquesta segona part competitiva, es preveu començar al febrer, però si se segueix suspenent d’inici de la primera part de la temporada, pot fer que la lliga pel Viejas Glorias comenci més tard. “Ens hauria agradat començar la lliga a l’octubre, però creiem que amb aquesta situació era un risc. Llavors, la federació va proposar fer un torneig de clausura a partir del febrer i en aquest sí que estem inscrits. Tot i que veiem que tot s’està ajornant i potser no podem començar al febrer”, diu el president del club, Alonso Rodríguez.

La plantilla del Viejas Glorias segueix entrenant setmanalment al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i veient que no podran jugar partits el cap de setmana, els responsables del club han sol·licitat entrenat un segon dia d’entre setmana al camp “per mantenir la forma fins al febrer”, explica el president.

Publicitat