Xerrada virtual de l’alcalde amb els alumnes de 5è de l’Escola Joan Maragall

0
86

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una videoconferència amb els alumnes de 5è de l’Escola Joan Maragall. Sierra ha respost les preguntes que li han fet els estudiants sobre les seves principals inquietuds. L’alcalde ha agraït a l’alumnat el seu bon comportament durant la pandèmia i ha desitjat que la situació millori i es puguin tornar a fer les visites presencials a l’Ajuntament.

Els alumnes de 5è de l’Escola Joan Maragall no van poder visitar l’Ajuntament el curs passat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Per substituir aquella visita, avui s’ha fet la videoconferència.

Aquest curs no es faran les visites presencials a l’Ajuntament dels estudiants de quart dels diferents col·legis de la Llagosta. L’alcalde sí que farà videoconferències amb aquests estudiants. La primera, amb l’alumnat de l’Escola Sagrada Família, tindrà lloc el 27 de novembre. El 9 d’abril serà el torn de l’Escola Les Planes. De moment, no hi ha data fixada per als estudiants de les escoles Joan Maragall i Gilpe.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí