Araceli de Luna presenta demà dijous el seu tercer llibre, ‘Voces y silencios’, al Centre Cultural

0
78

L’escriptora llagostenca Araceli de Luna presentarà demà dijous el seu nou llibre Voces y Silencios al Centre Cultural, a partir de les set de la tarda. Per assitir cal fer una inscripció prèvia a la Biblioteca de la Llagosta.

Aquest és el tercer llibre de l’autora llagostenca. En aquesta ocasió, Araceli de Luna ha deixat de banda el gènere romàntic i ha fet un llibre diferent amb 17 relats sobre aspectes de la vida quotidiana. El llibre es va publicar el desembre de 2019 per Ediciones Fides i s’havia previst distribuir per Sant Jordi. Davant l’actual situació, l’escriptora no ha pogut presentar el llibre fins aquest octubre.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí