Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Araceli de Luna presenta demà dijous el seu tercer llibre, ‘Voces y silencios’, al Centre Cultural

L’escriptora llagostenca Araceli de Luna presentarà demà dijous el seu nou llibre Voces y Silencios al Centre Cultural, a partir de les set de la tarda. Per assitir cal fer una inscripció prèvia a la Biblioteca de la Llagosta.

Aquest és el tercer llibre de l’autora llagostenca. En aquesta ocasió, Araceli de Luna ha deixat de banda el gènere romàntic i ha fet un llibre diferent amb 17 relats sobre aspectes de la vida quotidiana. El llibre es va publicar el desembre de 2019 per Ediciones Fides i s’havia previst distribuir per Sant Jordi. Davant l’actual situació, l’escriptora no ha pogut presentar el llibre fins aquest octubre.

Publicitat

Publicitat