El Centre Cultural acull una exposició fotogràfica per sensibilitzar sobre el càncer de mama

0
86

Avui s’escau el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama i, coincidint amb aquesta data, l’Ajuntament de la Llagosta estrena una exposició al Centre Cultural que porta per nom I si te les toques?. La mostra és obra d’un grup de fotògrafes i fotògrafs de l’Ametlla del Vallès i es podrà visitar fins el dia 20 de novembre.

I si te les toques? és un recull de 31 imatges que vol sensibilitzar sobre la prevenció del càncer de mama i sobre la importància de l’autoexpoloració mamària. A Espanya es diagnostiquen cada any més de 33.000 nous casos de càncer de mama. La detecció precoç permet detectar el càncer de mama en una etapa molt inicial, quan encara no produeix molèsties i la possibilitat de curació és més alta. Per això, les autoritats sanitàries recomanen a les dones d’entre 50 a 69 anys fer-se una mamografia cada 2 anys.

L’exposició es una iniciativa de l’Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla del Vallès i l’Ajuntament de la mateixa localitat i arriba a la Llagosta a través del Centre d’Informació i Recursos per a Dones de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí