S’ajorna el partit de la Concòrdia contra la Penya Esplugues B

0
426

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha ajornat el partit del CD La Concòrdia contra la Penya Esplugues B, que s’havia de disputar demà dissabte, al CEM El Turó, i corresponia a la primera jornada de la Segona Divisió estatal. L’ens federatiu ho ha comunicat aquest divendres a la tarda als dos clubs després d’acceptar la sol·licitud d’ajornament que havia tramitat l’equip llagostenc, afectat d’un cas positiu de la Covid-19.

Una jugadora de la Concòrdia va donar positiu per coronavirus dijous, tot i que l’equip ja no s’havia reunit per entrenar durant tota la setmana per evitar la propagació del virus. Després de conèixer el positiu de dijous, la plantilla està confinada i les jugadores i cos tècnic s’estan fent les proves PCR.

Publicitat