La Policia Local de la Llagosta evita noves ocupacions d’habitatges

0
311

La Policia Local de la nostra localitat continua fent front a les ocupació il·legals d’habitatges i en el que portem de mes ha impedit la ocupació de cinc pisos i una nau industrial.

Quatre d’aquestes actuacions policials s’han iniciat gràcies a la col·laboració de la ciutadania. En els altres dos casos, els avisos van ser donats pels sistemes d’alarma instal·lats als habitatges. En totes les actuacions s’han pogut evitar les ocupacions gràcies a la ràpida intervenció de la Policia Local i s’han obert diligències per un presumpte delicte d’usurpació.

La Policia Local te muntat un operatiu especial per evitar ocupacions i fa un seguiment periòdic de diferents immobles susceptibles de ser ocupats. Des de principis d’any i fins al setembre s’han fet 20 actuacions relacionades amb la problemàtica de les ocupacions il·legals de pisos i s’han evitat vuit ocupacions, que se sumen a les vuit realitzades aquest mes d’octubre.

La Policia Local de la Llagosta recorda que la col·laboració ciutadana és molt important per evitar una ocupació. Cal actuar ràpid i, per això, demana a la ciutadania que avisi quan sospiti que un habitatge està sent ocupat.

Publicitat