Ajornada la carpa solidària contra el càncer de mama a causa de la Covid-19

0
472
vector design of ribbon

Les darreres mesures anunciades per la Generalitat, amb la recomanació expressa d’evitar la mobilitat al mínim imprescindible, han provocat l’ajornament de la carpa solidària conta el càncer que s’havia d’instal·lar demà a la plaça d’Antoni Baqué.

La carpa és una iniciativa de la infermera llagostenca Gloria González, que cada any organitza la Caminada contra el càncer i que havia decidit no fer-la a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. La intenció de González és instal·lar la carpa solidària, que comptarà amb la presència d’Oncovallès, en quant la situació ho permeti.

El que sí continua en marxa és la campanya de recaptació de fons que es va iniciar fa uns dies amb la venda de mascaretes solidàries. Les mascaretes, de color rosa, el color que identifica la lluita contra el càncer, es poden aconseguir per un donatiu d’1,2 euros als comerços col·laboradors, identificats amb un distintiu a l’entrada de l’establiment. Gloria González ha recordat que dilluns és el Dia Internacional del Càncer de Mama i ha fet una crida a col·laborar, ja que “aquest any es nota la manca de diners per ajudar les persones malaltes.”

Publicitat