Dijous, 01 desembre 2022
10 C
La Llagosta

L’Ajuntament posa a disposició de bars i restaurants els seus canals per promoure els serveis a domicili

L’Ajuntament de la Llagosta ofereix als establiments d’hostaleria de la nostra localitat la possibilitat d’oferir els seus productes durant aquests dies que es veuen obligats a tancar i en els quals l’única forma de fer arribar els àpats als seus clients és amb el servei a domicili o la recollida al local.

Igual que es va fer durant l’estat d’alarma provocat per la Covid-19, l’Ajuntament posa a disposició dels bars i restaurants els canals de comunicació municipals per arribar a la ciutadania. Els establiments interessats a promoure els seus serveis només han d’omplir el formulari que hi ha al web municipal. La ciutadania podrà trobar les dades de l’establiment i els serveis que ofereix al directori del web municipal.

Publicitat

Publicitat