El sènior femení de la Concòrdia es confina per un cas positiu de la Covid-19

0
361

La plantilla i el cos tècnic del sènior femení del CD La Concòrdia s’ha confinat per un cas positiu de la Covid-19 d’una jugadora. La noia va avisar dilluns que tenia símptomes i dimarts va fer-se la prova PCR, que avui dijous ha rebut el resultat positiu. L’equip immediatament s’ha confinat i algunes jugadores ja s’han pogut fer la prova.

“Ja hi ha una jugadora que ha donat negatiu, però la resta estem a l’espera. Avui mateix m’he fet jo la PCR. Pràcticament la majoria sembla que no té símptomes, però cal esperar”, admet el coordinador del CD La Concòrdia, Ivan Beas, que admet que aquesta setmana ja no han fet cap entrenament “per precaució, hem fet un confinament preventiu”.

Amb aquesta situació, el club ha sol·licitat avui dijous l’ajornament de la primera jornada de la Segona Divisió espanyola contra la Penya Esplugues B. “Estem a l’espera que la federació ens digui alguna cosa”, diu Beas, que confia en la suspensió del partit. El duel està previst disputar aquest dissabte al CEM El Turó.

Publicitat