Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El Club Bàsquet La Llagosta posa en marxa un equip masculí sub-25


El Club Bàsquet La Llagosta 2017 inicia la seva tercera temporada amb la creació d’un equip masculí sub-25, que competirà en les categories de la Territorial B de la Federació Catalana de Bàsquet. El club preveu que aquest grup de jugadors sigui el pròxim equip sènior. Per aquesta temporada, el club també té inscrits en la federació catalana un júnior masculí i un infantil masculí. A més, té un grup de noies entrenant, de 14 i 15 anys i un grup d’infants, que són l’escola.

La principal novetat d’enguany és la creació del sub-25, que hauria d’haver iniciat la competició aquest cap de setmana contra el Montgat. “No van voler inscriure’s en categoria sènior perquè hi ha alguns jugadors que no competien des que eren cadets. El jugador més jove té 18 anys i del nostre júnior, han pujat dos”, explica la coordinadora del club Rosa Carrillo, que es mostra satisfeta amb aquest nou equip: “és l’equip més complet que tenim amb dotze fitxes, és perfecte per competir”.

El club també suma dos equips més masculins, júnior i infantil, i segueix fent tasques per sumar més noies al grup de 14 i 15 anys. “Costa més fer estructura femenina. Tot i això, fa unes setmanes que van començar a entrenar aquestes noies i estaria molt bé poder muntar un equip femení”, assegura Carrillo.

Ja és la tercera temporada que competeix en lligues federades el club i tot i això, la coordinadora se sorprèn “perquè encara avui dia hi ha gent que no ens coneix. Hem de seguir fent difusió per arribar a més gent”. En aquest sentit, Carrillo explica que tenir un equip sub-25, a banda que pugui ser el futur primer equip masculí, serveix també com a reclam “perquè van a jugar fora i venen aquí jugadors majors d’edat i fa que ens coneguin més”.

D’altra banda, el club aquesta temporada no realitzarà les activitats extraescolars a les escoles de Les Planes i la Safa per l’actual situació a causa de la Covid-19.

Publicitat

Publicitat