L’Hospital de Mollet es prepara per a un possible increment d’ingressos per Covid-19

0
84

L’Hospital de Mollet segueix en una situació d’estabilitat. A dia d’avui, al centre hi ha 15 persones ingressades, s’han donat 10 altes, amb un total de 595, i no hi ha hagut cap defunció respecte a la setmana passada.

A causa de la situació epidemiològica actual, l’Hospital de Mollet resta preparat per a un possible increment dels casos i recomana seguir les mesures de prevenció del Departament de Salut.

A la Llagosta i al nostre entorn més immediat, la situació és complicada. La Generalitat té previst anunciar durant el dia d’avui mesures més restrictives per evitar la propagació del coronavirus.

A la nostra localitat, l’índex de risc de brot de Covid-19 és molt alt (763,23). Ahir era de 600,14. En els darrers set dies s’han diagnosticat 33 casos amb PCR, i en els darrers 14 dies, 55. La incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 400,59. La taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment és de 1,91 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí