Les vacunacions contra la grip a la Llagosta es faran al Centre Cultural

0
64

El Centre d’Assistència Primària de la nostra localitat farà aquest any la campanya de vacunació contra la grip del 19 d’octubre al 6 de novembre. Les responsables de l’Àrea Bàsica de Salut han escollit fer les vacunacions al Centre Cultural per garantir les mesures de seguretat, principalment el distanciament entre les persones que aniran a vacunar-s’hi. L’equipament ha estat cedit per l’Ajuntament de la Llagosta.

Per demanar cita prèvia es pot fer per telèfon, trucant al 93 326 89 01, a través del web de programació de visites de l’Institut Català de Salut o pel canal La Meva Salut. En darrera instància, també es pot demanar cita directament a l’ambulatori.

Des del CAP han volgut destacar la importància que té la vacunació de la grip aquest any, ja que la combinació del virus de la grip amb el de la Covid-19 pot provocar seriosos problemes de salut. Per aquest motiu, es fa una crida especial a vacunar-s’hi a persones especialment sensibles com majors de 60 anys, dones embarassades, malalts crònics o persones que atenen al públic, entre d’altres. L’objectiu és arribar al major nombre de persones possible.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí