Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Incendi en una empresa del polígon industrial de la Llagosta

L’empresa Mogavisa BCN, ubicada al carrer de la Indústria, al polígon industrial de la Llagosta, ha patit aquest matí un incendi. El foc s’ha originat sobre les 8.30 hores. Dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han intervingut en les tasques d’extinció del foc i de seguretat de la zona. El foc ha estat ràpidament controlat pels Bombers, però durant una bona estona hi ha hagut una gran columna de fum.

En total, han estat desallotjades quatre naus industrials. La més afectada ha estat la de la firma Mogavisa BCN, dedicada al tractament de metalls, on s’ha originat el foc. S’ha cremat la coberta i la zona de cabines per pintar materials. L’estructura de l’edifici no hauria resultat danyada.

Una altra empresa situada darrere també ha resultat afectada pel fum. Precisament, una persona que treballa en aquesta nau industrial ha estat traslladada a l’Hospital de Mollet amb una intoxicació lleu.

Publicitat

Publicitat