Suspesa la Caminada contra el càncer, tot i que es faran accions solidàries per recaptar fons

0
629

La 6à Caminada contra el càncer, que organitza la infermera llagostenca Gloria González, no es farà aquest any. L’acte s’havia de celebrar el proper 17 d’octubre, però s’ha decidit suspendre’l a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Gloria González ha avançat que el dia previst per a la Caminada s’instal·larà una carpa solidària a la plaça d’Antoni Baqué, que comptarà amb la presència d’Oncovallès, la fundació de la nostra comarca que té cura de les persones malaltes de càncer i dels seus familiars. La taula informativa estarà instal·lada de 10 a 17 h.

A més de la informació que oferirà Oncovallès durant tota la jornada, a la carpa es podran comprar productes solidaris i fer donatius per a la lluita contra el càncer. L’objectiu és aconseguir la mateixa recaptació que s’ha fet cada any amb les aportacions que es feien pels dorsals de la Caminada. L’acte del dissabte 17 d’octubre continuarà comptant amb la col·laboració dels comerços que habitualment donen suport a la caminada, així com de la Colla Gegantera.

Mascaretes solidàries

Per aconseguir més fons per a la lluita contra el càncer, Gloria González ha iniciat una campanya de venda de mascaretes de color rosa, el color que identifica la lluita contra aquesta malaltia. Les mascaretes es poden aconseguir, per un donatiu d’1,2 €, a Foto Estudio Damián, el Hilo Rojo, Vivim l’Esport, Perruqueria Lluch García, Taller de Ideo, Eljaanin Phones, Calçats Millenium, Pesca Salada Isabel i Jordi i Moda Mistic. La recaptació es destinarà íntegrament a Oncovallès.

Publicitat