El periodista Rafel Nadal presentarà dimecres la novel·la ‘El fill de l’italià’ al Centre Cultural

0
485

El periodista i escriptor gironí Rafel Nadal presentarà demà dimecres la novel·la El fill de l’italià, que va rebre el premi Ramon Llull 2019. L’acte, organitzat per la Biblioteca de la Llagosta, tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 19 h i estarà moderat per la responsable del Club de Lectura, Conchi Fernández.

El fill de l’italià és un viatge a la recerca de la mateixa identitat i la història extraordinària d’un amor prohibit en plena postguerra. La novel·la tracta d’en Mateu, que creix en una família trencada que no se sent seva i que, més endavant, descobreix que els seus orígens s’amaguen darrere d’un secret. La història descobrirà l’odissea d’un grup de mariners italians que es van refugiar a Caldes de Malavella el 1943.

L’activitat servirà per iniciar el curs 2020-2021 d’activitats culturals de la Biblioteca de la Llagosta. Per assistir en l’acte, cal fer una inscripció prèvia obligatòria al correu electrònic b.llagosta@diba.cat o trucar al telèfon 93.545.15.41.

Publicitat