L’Ajuntament organitza un taller reflexiu d’escriptura i fotografia per a dones

0
382

La Regidoria d’Igualtat ha obert el termini per participar al taller d’escriptura i fotografia Desgranant la mirada. L’activitat està adreçada a dones a partir dels 16 anys i les places són limitades.

El taller es farà el 21 d’octubre a la tarda, de 16 a 18 h, i servirà per anar desgranant la mirada que dirigeixen les dones a si mateixes a través de reflexions del tipus Com ens mirem? Què s’amaga en la nostra mirada? Quins prejudicis o quins judicis de valor es donen? Quins cànons de bellesa i quines expectatives heretades fan que aquesta mirada sigui dura o feridora?

La sessió anirà a càrrec d’Anna Rodriguez, graduada en fotografia i integradora social, i Ingrid Van Gerven, llicenciada en filologia anglesa i neerlandesa. Al taller es combinaran dos llenguatges creatius diferents amb el qual cadascuna de les facilitadores té un vincle especial: la fotografia i l’escriptura expressiva.

Per participar-hi no cal cap experiència prèvia ni en fotografia ni en escriptura creativa. Les inscripcions es poden fer a través del web de l’Ajuntament de la Llagosta www.llagosta.cat.

Publicitat