Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C

Debut amb derrota del sènior A del FS Unión Llagostense

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda per 1 a 3 contra la Penya Recreativa de Sant Feliu de Llobregat el primer partit de la lliga 2020-2021. Els llagostencs han fallat molt de cara a porteria i els visitants han estat més encertats. El partit s’ha disputat amb aforament limitat a les graderies.

La Penya Recreativa ha inaugurat el marcador als tretze segons en la seva primera acció d’atac. El FS Unión Llagostense ha dominat i ha tingut moltes ocasions de gol, però li ha faltat encert en els darrers metres. Una de les accions més clares de la primera part ha estat un xut al travesser de David Soria. Finalment, al minut 16, Patxi ha empatat després d’una combinació amb Gerard. Abans d’arribar al descans, els llagostencs han pogut avançar-se al marcador, però han fallat en el remat. A falta de quatre segons, els àrbitres no han assenyalat penal per uns mans clares d’un jugador visitant.

A la segona part, ha continuat el domini local. No obstant això, Alberto ha evitat als 5 minuts el 0 a 2 amb una bona intervenció. Dos minuts després, David Martín ha xutat contra el pal. El conjunt entrenat per David Díaz ha estat incapaç de tornar a marcar, mentre que els visitants han fet l’1 a 2 al minut 10.

El FS Unión Llagostense ha creat noves ocasions, però no les ha culminades. Al minut 15, Manel ha evitat l’1 a 3 amb Alberto batut. A falta de 3 minuts i 38 segons, els locals han jugat amb porter-jugador. Els visitants han marcat l’1 a 3 al darrer minut.

Els llagostencs jugaran la propera setmana a la pista del Sansur.