La pandèmia per la Covid-19 provoca un increment dels ajuts d’aliments

0
445

L’Ajuntament de la Llagosta ha hagut de triplicar els ajuts d’aliments a causa de la pandèmia. L’increment de la demanada en el darrers mesos ha fet que el Consistori destini més recursos econòmics a atendre aquesta situació. Des de l’inici d’aquest any, els Serveis Socials municipals han donat ajuts d’aliments a 837 famílies de la Llagosta per un valor de 107.900 euros. En el mateix període de l’any passat es van atorgar 349 ajudes per un valor total de 33.108 euros.

Pel que fa als ajuts per a subministraments, entre els mesos de gener i setembre s’han concedit 88 ajuts per un import de 13.648 euros. L’any passat, en aquest període, l’Ajuntament va donar 76 ajuts per un import de 12.316 euros.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, afirma que “farem el necessari per a no deixar a cap persona enrere” i admet que “l’Ajuntament de la Llagosta no té molts recursos econòmics, però els que tenim els destinarem a ajudar a les persones”.

D’altra banda, durant el confinament, els Serveis Socials van trucar a totes les persones de més de 75 anys per fer un seguiment de la seva situació i van reforçar l’atenció telefònica que va augmentar en un 200%.

Publicitat