Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Tres persones han mort a l’Hospital de Mollet per Covid-19 en la darrera setmana

L’Hospital de Mollet ha comunicat que en la darrera setmana han mort en aquest centre tres persones per Covid-19. Ara, hi ha 16 persones ingressades per aquesta malaltia, dues menys que la setmana anterior.

Des que va començar la pandèmia, l’Hospital de Mollet ha realitzat 570 altes.

Per poder accedir a l’Hospital, cal mantenir les mesures de prevenció: una adequada higiene de mans i l’ús de mascareta en tot moment. Així mateix, es demana que se segueixi la normativa establerta al centre sanitari referent a les distàncies de seguretat a les sales d’espera i els horaris de visites a hospitalització.

D’altra banda, a la Llagosta l’índex de risc de brot de Covid-19 és molt alt (786,90). Ahir era de 798,01. En els darrers set dies s’han diagnosticat 28 casos amb PCR, i en els darrers 14 dies, 37. La incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 274,48. La taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment és de 2,87 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

Publicitat

Publicitat