Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

S’ajorna la primera jornada del Joventut Handbol per un possible cas de Covid-19 de l’Escola Vendrell


El Joventut Handbol La Llagosta masculí havia de disputar la primera, i la desena, jornada de la Tercera Catalana aquest cap de setmana contra l’Escola Vendrell, però aquestes no se celebraran per un possible cas de Covid-19 de l’equip del Baix Penedès. Segons el protocol de la Federació Catalana d’Handbol, els partits s’han d’ajornar i la previsió és disputar-los el primer cap de setmana del gener del 2021.

Aquesta temporada l’equip llagostenc disputarà dos partits de lliga cada quinze dies per evitar la propagació del coronavirus. Segons ha dictat l’ens federatiu, els partits de la primera volta i la segona volta entre dos equips es jugaran el mateix cap de setmana. Així que el Joventut Handbol tenia previst rebre dissabte el Vendrell i visitar-ho diumenge, jugant els compromisos de les corresponents jornades, primera i desena.

Amb l’ajornament d’aquests partits, els dos primers compromisos oficials de l’equip llagostenc serà d’aquí a dues setmanes, el 17 o 18 d’octubre, contra el Cardedeu B per disputar la segona i l’onzena jornada de la fase regular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies