Confinats dos grups escolars més a col·legis de la Llagosta

0
492

A la Llagosta, dues escoles de Primària, Les Planes i el Joan Maragall, ja s’han vist afectades per casos de Covid-19. A Les Planes, s’hi ha detectat un positiu per coronavirus i Salut ha decidit el confinament del grup, 21 alumnes i una mestra. A l’Escola Joan Maragall, hi ha dos casos positius i 25 persones confinades, cinc professorat i altre personal i la resta són alumnes. Una part d’aquests infants estan confinats per ser contactes de persones positives de fora del centre.

Aquests nous casos de Covid-19 se sumen als detecats anteriorment a l’Institut Marina, on es van confinar dos grups, i al Centre de Formació d’Adults, on es va detectar un cas abans d’iniciar les classes.

Segons dades del Departament d’Educació de la Generalitat, a Catalunya s’han confinat totalment dos centres dels 5.137 que hi ha. Pel que fa als grups, són 1.201 els confinats dels aproximandament 72.000 grups de convivència escolar estables.

Publicitat