Primera victòria de l’equip masculí A del Club Petanca

0
421

El sènior masculí A del Club Petanca de la Llagosta va sumar diumenge la primera victòria de la nova temporada després de tres jornades. El conjunt llagostenc va guanyar contra la Ronda Llefià, per 12 a 4, i ocupa l’antepenúltim lloc, del grup 2 de la Segona Catalana, amb tres punts. El pròxim rival és el Rubí B, a domicili, que ocupa el primer lloc amb un ple de victòries.

Pel que fa al sènior masculí B, al grup 15 de la Quarta Catalana, va perdre la tercera jornada contra el Montmeló B, per 12 a 4, i és cuer. El pròxim rival és el Polinyà B, a casa diumenge a partir de les nou del matí, contra el Polinyà B, líder amb sis punts.

El sènior femení del Club Petanca segueix intractable i suma ja tres victòries seguides en guanyar el Sant Pere Nord, per 6 a 3. L’equip lidera el grup 3 de la Segona Catalana amb nou punts i el cap de setmana visitarà la pista del segon, l’Olesa, que suma sis punts.

Publicitat