Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Xavier Cols (ERC) renuncia a l’acta de regidor

El portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de la Llagosta, Xavier Cols, ha renunciat a l’acta de regidor. Cols, que era edil des del 2015, plega “per motius personals que m’impedeixen actualment continuar amb la dedicació i esforç que el càrrec demana i el poble de la Llagosta mereix”, segons assegura en un comunicat.

El portaveu d’ERC indica que s’acomiada de la política municipal, però “no de la vida social i cultural del poble, de la que seguiré gaudint”. A més, afegeix que, com a militant, continuarà col.laborant conjuntament amb els seus companys i companyes de partit en les activitats d’ERC al poble.

“He tingut el grandíssim honor de representar al poble de la Llagosta com a regidor des del 2015, un càrrec que he intentat sempre dignificar i portar amb la major honestedat i responsabilitat”, ha indicat Cols, que serà substituït per Hèctor Arenas.

D’altra banda, ERC ha obert un despatx d’atenció ciutadana al passeig del Pintor Sert, 19, baixos, on atendrà les preguntes, queixes o necessitats de la ciutadania.

Publicitat

Publicitat