Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

La Generalitat prohibeix les trobades de més de sis persones

La Generalitat va prohibir dissabte les trobades i reunions de més de sis persones, llevat que siguin convivents tant en l’àmbit privat com en el públic amb l’objectiu de reduir el nombre de contagis de la Covid-19. Si les trobades es fan en espais públics, no es permet el consum d’aliments ni de begudes. En restaurants, bars i terrasses, es limita a sis persones per taula, mantenint la distància mínima entre taules.

No es consideren incloses en aquesta prohibició, sempre que compleixin les indicacions de seguretat aprovades pel PROCICAT: les activitats laborals, les activitats de culte i actes religiosos; les activitats docents, de lleure infantil i juvenil, i d’intervenció educativa, els mitjans de transport públic; les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions; les activitats lúdiques i recreatives, com ara parcs d’atraccions i parcs infantils, les activitats esportives, com ara piscines descobertes, gimnasos i instal·lacions esportives; i l’obertura de biblioteques, arxius, museus i monuments.

No poden participar en trobades o reunions persones amb símptomes de la Covid-19 ni que estiguin en aïllament o quarantena. S’han de mantenir i extremar les mesures de protecció: mascareta, distància, rentat de mans i grup estable de convivència.

Publicitat

Publicitat