Un grup de segon d’ESO de l’Institut Marina, aïllat per un positiu de coronavirus

0
169

Una classe de segon d’ESO de l’Institut Marina, amb 26 alumnes, es troba confinada després que un dels estudiants hagi donat positiu per Covid-19. Aquest matí, aquests alumnes aniran al centre per tal que els facin una prova per confirmar si hi ha algun positiu més.

Els onze professors vinculats a aquesta classe continuen anant al centre d’acord amb els protocols, en ser personal essencial, i només es quedaran a casa si donen positiu. Els alumnes sí que hauran de fer quarantena sigui quin sigui el resultat de les proves.

D’altra banda, continuen en quarantena tots els estudiants d’un grup de primer de Batxillerat de l’INS Marina. En un primer moment, el positiu d’un alumne va obligar a confinar la classe. En les proves realitzades posteriorment, dos alumnes més han donat positiu, mentre que els quatre professors han donat negatiu.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí