Les instal·lacions esportives municipals ja tenen un protocol d’ús davant la Covid-19

0
667

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat el Protocol Covid-19 per a entrenaments i partits, tant oficials com amistosos que han de seguir les entitats esportives a les instal·lacions municipals.

El nou protocol estableix normes tant prèvies a l’entrenament com durant i després de l’activitat. El document també contempla altres aspectes com l’aforament, els horaris o els accessos a les instal·lacions, entre d’altres. El protocol es pot consultar a l’apartat d’esports d’aquest web.

Les mesures establertes indiquen com han de ser les entrades i sortides, la necessitat de desinfectar el material que es faci servir abans i després de cada activitat, l’obligació de les famílies de no portar als infants quan presentin algun símptoma compatible amb la Covid-19, la prohibició de fer servir els vestuaris, l’aforament de les grades o què cal fer davant un cas de positiu per Covid-19.

L’Ajuntament ja ha comunicat a totes les entitats el protocol que han de seguir quan facin servir les instal·lacions esportives municipals, que també hauran de portar un registre de les persones que participen a cada entrenament o partit per poder seguir la traçabilitat en cas d’algun positiu.

Publicitat