Dimarts, 19 març 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebrarà dijous el ple ordinari de setembre

El ple ordinari del mes de setembre de l’Ajuntament de la Llagosta se celebrarà dijous a les 19.30 hores per videoconferència. Durant la sessió, està previst aprovar inicialment la revisió del Mapa de capacitat acústica de la Llagosta. El document de revisió del Mapa de capacitat acústica de la Llagosta ha estat redactat per l’empresa consultora Lavola Anthensis. El text incorpora les variacions i transformacions que ha sofert el municipi en matèria acústica des de l’última aprovació del Mapa de capacitat acústica el 23 de novembre de 2013.

Un altre dels punts de l’ordre del dia és l’aprovació d’una pròrroga del tercer Pla d’igualtat de gènere fins a l’any 2022. Aquest és el temps necessari per a la diagnosi, redacció i plantejament del quart Pla Municipal d’Igualtat.

Durant el ple també es debatran tres mocions. El PSC i LLEC presenten una moció en representació de la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès per una atenció primària forta.

A més, el grup municipal de Cs ha presentat un text per a l’elaboració d’un pla municipal en contra de l’ocupació il·legal d’habitatges, mentre que el grup municipal socialista signa una moció en contra de les ocupacions delictives d’habitatges.

El ple acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La ciutadania pot formular les seves preguntes al següent enllaç: https://www.llagosta.cat/preguntes-al-ple/

El ple es podrà seguir per Youtube a l’enllaç: https://youtu.be/wnJBMY5xIAA

Publicitat

Publicitat

Més notícies