El CE La Llagosta, al grup 11 de la Quarta Catalana

0
204

El CE La Llagosta disputarà la temporada 2020-2021 al grup 11 de la Quarta Catalana. La Federació Catalana de Futbol ha publicat avui dimecres el calendari de la nova campanya. L’equip de la nostra localitat començarà la competició oficial l’11 d’octubre al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt i el primer partit com a local serà a la segona jornada, contra el Martorelles B, el 17 d’octubre.

La lliga està formada per 15 equips i es disputarà en dues voltes. El grup de La Llagosta està complet majoritàriament per equips del Vallès Oriental amb Corró d’Amunt, Lliçà d’Amunt B, Ametlla AE, Santa Eulàlia de Ronçana, CJ Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines B, Atlètic Vallès B, Bigues, Martorelles B, Ramassà, Vallgorguina, Caldes de Montbui B i l’Atlètic Lliçà d’Amunt i un del Vallès Occidental, el Palau-solità i Plegamans.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí