A l’Hospital de Mollet, hi ha 18 persones ingressades amb Covid-19

0
172

L’Hospital de Mollet ha comunicat avui que té ingressades 18 persones amb Covid-19, tres més que la setmana passada. Segons explica el centre, al llarg del mes de setembre s’ha notat un lleu i molt gradual increment dels ingressos que no ha sobrepassat en cap moment les 20 persones.

La situació és estable. L’Hospital seguirà mantenint les mesures de prevenció en totes les seves àrees per assegurar una higiene de mans i un ús de la mascareta adequats, distàncies de seguretat adequades en els espais d’espera i la regulació dels horaris de visites a hospitalització.

En total, durant la pandèmia, s’han realitzat 565 altes i hi ha hagut una defunció respecte a la setmana anterior.

D’altra banda, hores d’ara, a la Llagosta l’índex de risc de brot de Covid-19 és alt (165,78). En els darrers set dies s’han diagnosticat 10 casos amb PCR, i en els darrers 14 dies, 32. La incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 200,30. La taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment és de 0,83 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí